Besson of Switzerland

В продължение на много години, на етикета „швейцарски“ превозни средства в целия свят изображение с високо качество и висока точност, в образа на швейцарски часовник индустрия.

Ето защо ние избрахме за производство и монтаж на нашите продукти в подножието на Швейцарската Юра, между езерото и планините, в сърцето на промишлената зона на микроелектрониката и на швейцарската часовникарска. В тази приятна работна среда, нашите продукти могат да бъдат сглобени бързо. Всеки модел се тества индивидуално от нас няколко пъти, за да се гарантира перфектна работа.

През 2002 г., на границата на забележителни патенти в областта на аудио-психо-фонологични, че компанията Proteac Sàrl е основана, свободни от всякакви договори и лицензи. Негов основател е Кристоф Бесон, който има над 20 години опит в международната среда на музикалната терапия, в рамките на компанията Акустична система Besson SA, и по-специално, в разработването и производството на оборудване, необходимо методът на Томатис (в тясно сътрудничество с неговия създател доктор Алфред Томатис)

Besson на Switzerland® наблюдава спазването на практиката и използването в прилагането на Audiopsycho-фонология и си сътрудничи с много сдружения, фондации и училища по света, както и няколко частично финансирани проекти Европейската внимателно, за да разпространяват широко и съвестно метода Томатис. Това обучение, което се предлага само за лицензирани професионалисти от преподаватели с дългогодишен опит и задълбочени познания на метода Томатис, има, чрез нашата компания, сертифицирана известен хардуер. Използвайте нашата оборудване сега прави, че те да имат съществен гаранция 5 години, верни на аналоговите и структурни принципи, избрани от своя създател, д-р Алфред Томатис.

Използвайте нашата марка Besson на Switzerland® и осигурява специалисти за сигурност на нейната ефективност. Използването на нашата марка е гаранция за професионализъм за обучение, предоставена от нашия персонал е строг и остър, и ви дава достъп до овладяване на манипулирането на устройства, които следват технологичния напредък.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *